Welkom op de website van

Camping en B&B Les Pourettes

Na 10 jaar een kleine camping te hebben gehad in de Limousine ben ik in 2020 verhuisd naar een nieuwe plek in de Indre. Les Pourettes ligt in het land van George Sand en Chopin op 10 autominuten van La Châtre in het gehucht Feusines. Op 800 kilometer van Utrecht dus makkelijk in een dag te rijden.

Langs een klein plattelands weggetje vindt u een z.g. longère een langgerekte oude boerenwoning die bestaat uit 2 woningen. De B&B heeft een kamer van 25m2 met een keukentje, een privé ingang, een voortuin met eettafel en uiteraard een goede badkamer. De prachtige hoge balkenplafonds en de originele stenen vloer brengen u terug naar de allure van weleer. De B&B is niet geschikt voor mensen die houden van modern luxe, maar voor hen die genieten van originele details en de rust van het Franse platteland. De B&B is geschikt voor 3 personen. Extra bed is altijd mogelijk. De houtkachel verwarmt de kamer wanneer u wilt.

De safaritent die is geschikt voor 4 personen staat achterin het terrein en biedt veel privacy, de schaduw die de grote eikenboom geeft zal u goed doen op de soms warme zomerse middagen. Er is een kookgelegenheid in de tent en de 2 douches en toiletten deelt u met de andere campinggasten. Er is een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden, uiteraard een eettafel en een tafel op het terras van de safaritent. De bedden zijn voor u opgemaakt bij uw aankomst.

De camping bestaat uit 1 hectare terrein met een paar grote bomen en veel jonge aanplant dat de komenden jaren een grasveld zal veranderen in een robuust natuurterrein, er word gemaaid waar nodig voor de kampeerders zijn er gemaaide paden. Het op sommige plekken hoge gras biedt diversiteit voor de natuur en privacy voor u.

Voor alle gasten van Les Pourettes kan er 5 dagen in de week ontbijt en diner besteld worden. Het menu bestaat uit landelijk en vers eten wat met veel plezier en liefde voor u wordt klaargemaakt.

Heeft u vragen neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Fijne vakantie.

Les Pourettes

17 Route de Rongéres, Asnieres

36160 Feusines 

adriekverhoeff@gmail.com
+33 65 95 02404